Magdi sikertörténete

TMagdolna
Autoimmun beteg vagyok 50 éve.  Ismertek: reumaid  arthritis, hyperthyreosis, vitiligo.

Szegeden klinikus orvosok vizsgáltak, gyógyszerekkel kezeltek. A nyugati orvoslás nem segítette nagyban a gyógyulásom, sőt 10 éve 57 évesen candidás problémákkal Bp.-en orvos természetgyógyászt kerestem fel és segítségével homeopátiás termékekkel komoly diéta mellett sikerült megszabadulnom ettől a problémámtól. A legnagyobb alapproblémám azonban a nagyon érzékeny nyálkahártyám. Emiatt minden fertőzésre és adalékanyagra hiperérzékenyen reagál a szervezetem.

Azóta is nagyon sokat foglalkoztam az egészségemmel, azonban amiben a többi méréssel és utókezeléssel kapcsolatban szemben kifejezett előnynek tartok ezzel a biorezonanciás energetikai mérésnek és kezelésnek, hogy a nagyon részletes és mindenre (akár érzelmekre) kiterjedő információs halmazt kaptam, olyanokat, amikről régen sehol sem találkoztam, ezen kívül további problémákra derült fény.

Az Ő gyógyulási módszerei – testi, lelki, segítette a gyógyulásom.

A biorezonanciás kezelések után határozottan éreztem, hogy a közérzetem sokkal jobb lett. A beszélgetéseink további állapotjavuláshoz segítettek, mivel ezek az én személyes lelki és eü-i problémáimhoz kapcsoltak

Ügyfeleim véleménye

Cyntia

Cyntia

Lányunknál, Amélie-nél 6 hetes korában fokális epilepsziát diagnosztizáltak...

Ricsi

Ricsi

Colitis ulcerosa autoimmun betegség alakult ki nálam pár éve, mely...

Mária

Mária

Ágnest akkor kerestem fel, mikor érzelmileg nagyon mélyponton...

TMagdolna

Magdi

Autoimmun beteg vagyok 50 éve. Ismertek: reumaid arthritis, hyperthyreosis...

Zoli

Zoli

Nagyon örülök, hogy megismertem Ágit, mert általa egészségesebbé váltam...

Lépj a változás útjára!

Brainspa