Nikola Tesla – Frekvencia és rezgés az energiagyógyászatban

Nikola Tesla munkássága az energia, a frekvencia és a rezgés terén nagy hatással volt az energiamedicinára és a gyógyításra. Tesla úgy vélte, hogy a világegyetem titkainak megismeréséhez az energia, a frekvencia és a rezgés fogalmaiban kell gondolkodni. Találmányai és elméletei gyakran kapcsolódnak a modern energia gyógyítási módszerekhez.

Tesla nagyfeszültségű áramokkal és vezeték nélküli energiaátvitellel végzett kísérletei megalapozták az elektorterápia és a rezgésterápia különböző formáit. Például a Tesla tekercs, amely nagyfrekvenciás áramot állít elő, korai kísérletekben arra szolgált, hogy elektromos mezőket alkalmazzanak az emberi testre, elősegítve a gyógyulást és a jólétet azáltal, hogy optimalizálják a biológiai rendszerek rezgési frekvenciáit. (Library of Discernment, Eightify).

Tesla elképzelései inspirálták különböző gyógyító eszközök kifejlesztését, amelyek a rezgés és a frekvencia elveit használják. A modern kutatások a kvantumgyógyászat és az energia terápia területén továbbra is vizsgálják ezeket az ötleteket, gyakran olyan eszközöket használva, amelyek skaláris hullámokat vagy más elektromágneses mezőket bocsátanak ki a gyógyulás elősegítése és az egészség helyreállítása érdekében (Eightify, Tesla’s Medicine).

Ezenkívül Tesla munkája összekapcsolódik a „terápiás érintés” vagy „energiagyógyászat” fogalmával, ahol a gyógyító biomágneses mezője energiát közvetíthet a páciensnek, elősegítve a gyógyulást és a jólétet (Tesla’s Medicine). Ezt a módszert, amelyet történelmileg „állati magnetizmusnak” is neveznek, a mai energia terápia területén végzett kutatások megerősítették.

Nicola Tesla

Ügyfeleim véleménye

Cyntia

Cyntia

Lányunknál, Amélie-nél 6 hetes korában fokális epilepsziát diagnosztizáltak...

Ricsi

Ricsi

Colitis ulcerosa autoimmun betegség alakult ki nálam pár éve, mely...

Mária

Mária

Ágnest akkor kerestem fel, mikor érzelmileg nagyon mélyponton...

TMagdolna

Magdi

Autoimmun beteg vagyok 50 éve. Ismertek: reumaid arthritis, hyperthyreosis...

Zoli

Zoli

Nagyon örülök, hogy megismertem Ágit, mert általa egészségesebbé váltam...

Lépj a változás útjára!

Brainspa