Referenciák


Cyntia (2023. január)

Lányunknál, Amélie-nél 6 hetes korában fokális epilepsziát diagnosztizáltak. most másfél éves, azóta tünetmentes, de hipotóniás (laza izomtónus), valószínűleg ezért is fejlődik az átlagosnál lassabban a nagymotoros és finommotorikus fejlődést tekintve.
A korai fejlesztés és a Dévény torna mellett elkezdtük a biorezonancia kezelést, a gép azonnal felismerte azokat a problémákat, amiket gyógytornászok is mondtak.
Egy biorezonancia kezelés után Amélie fejlődése fellendülésnek indult! Sokkal aktívabbá kezdett, többet kezdett mozogni, ezáltal megerősödött, aminek következtében a finommotorikája és a kognitív fejlődése is szemmel láthatóan javult, nem csak mi, hanem a gyógytornászok is abszolút megtapasztalták ezt. Amélie 2 hónapja nem tudott rendesen kúszni, vagy úgy állni, hogy ne kapaszkodott volna valamibe…most már rendszeresen és gyorsan kúszik, kapaszkodás nélkül is stabilabban áll…és sokkal ügyesebben tud járni.
Mindezt 2 hónap alatt!


Ica

Azért mentem el biorezonanciás vizsgálatra, mert fáradékony voltam, és 3 hónapja több kifejezetten fájó nyirokcsomó duzzanat jelent meg a lábhajlatomnál, alig tudtam tőle járni. 1 hét múlva elmúltak, majd újra megjelentek.
Közben ismét előjött a pánikbetegségem, melytől nagyon szenvedtem. Kezelés során kiderült, hogy a nyirokrendszerem be van gyulladva, inzulin rezisztenciám van.  Sok méreganyag van a szervezetemben. Fizikailag és idegileg is nagyon le voltam terhelve.
1,5 hónap kellett ahhoz, hogy feldolgozzam ezeket az infókat és tettlegesen elkezdjek vele foglalkozni. méregtelenítettem, az étkezésre odafigyeltem. Ebben nagyon sok segítséget kaptam a terapeutától és ami a legfontosabb, a régóta tartó pánikbetegségem elkezdett gyógyulni és kb 4 alkalom után teljesen rendeződtek a problémáim.


Attila (16 éves)

Édesanya: kisfiam elérte a kamaszkort. Fáradékony és zárkózott lett, amit egy szülő akár a kamaszságnak is betudhat. Amiből rájötte, hogy ez nem természetes, és hogy nem a kamaszkorral jár, hogy depressziós volt és pániktünetei voltak, nagyon sokat aludt és fájt a feje.
Mikor elvittem erre a biorezonanciás kezelésre, kiderült, hogy erős vashiánya van, holott folyamatosan szedte a vasat. Nagyon sok tanácsot kaptam a probléma kezelésével kapcsolatban.
Az első kezelés után elkezdett megnyílni felém a gyerek.
A második alkalom után folyamatosan minden szorongásos tünete és pániktünetei elmúltak. Fáradékonysága folyamatosan rendeződött. Sokkal nyitottabb mindenki fele és boldogabb gyermek lett ezáltal.


Magdi

Autoimmun beteg vagyok 50 éve.  Ismertek: reumaid  arthritis, hyperthyreosis, vitiligo.
Szegeden klinikus orvosok vizsgáltak, gyógyszerekkel kezeltek. A nyugati orvoslás nem segítette nagyban a gyógyulásom, sőt 10 éve 57 évesen candidás problémákkal Bp.-en orvos természetgyógyászt kerestem fel és segítségével homeopátiás termékekkel komoly diéta mellett sikerült megszabadulnom ettől a problémámtól. A legnagyobb alapproblémám azonban a nagyon érzékeny nyálkahártyám. Emiatt minden fertőzésre és adalékanyagra hiperérzékenyen reagál a szervezetem.
Azóta is nagyon sokat foglalkoztam az egészségemmel, azonban amiben a többi méréssel és utókezeléssel kapcsolatban szemben kifejezett előnynek tartok ezzel a biorezonanciás energetikai mérésnek és kezelésnek, hogy a nagyon részletes és mindenre (akár érzelmekre) kiterjedő információs halmazt kaptam, olyanokat, amikről régen sehol sem találkoztam, ezen kívül további problémákra derült fény.
Az Ő gyógyulási módszerei – testi, lelki, segítette a gyógyulásom.
A biorezonanciás kezelések után határozottan éreztem, hogy a közérzetem sokkal jobb lett. A beszélgetéseink további állapotjavuláshoz segítettek, mivel ezek az én személyes lelki és eü-i problémáimhoz kapcsoltak


Belső György

A közelmúltban felkerestem Yom-Tov Ágnes természetgyógyászt, aki biorezonanciás diagnosztikával és kezeléssel (is) foglalkozik. A számítógéppel végzett állapotfelmérés tudomásom szerint világszínvonalú, és maga a berendezése is alkalmas olyan rejtett elváltozások kimutatására és kezelésére, amivel a hasonló célból végzett vizsgálatokkal szemben (a kórházakban és rendelőintézetekben) jelentős költség és idő takarítható meg.
Köszönet érte!


Tóth Margit

Ágnes az általa végzett mérés alkalmával kimutatta, hogy feltétlen érdemes felkeresnem a háziorvost, mivel pajzsmirigy problémám lehet. A háziorvos beutalt a megfelelő kórházba, ahol (sajnos) igazolták ezt a gyanút és elláttak a megfelelő gyógyszerekkel. Hálás vagyok Ágnesnek, amiért ilyen alapos munkát végzett!


Iványosi Szabó Zoltán

Nagyon örülök, hogy megismertem Ágit, mert általa egészségesebbé váltam.
Meglátásai, amit a biorezonanciás gép segítségével tesz, a modern orvosi diagnosztikát megszégyeníti.  A vizsgálatok során jelezte, hogy a fogammal gond van annak ellenére, hogy rendszeresen, szorgalmasan járok a fogorvosomhoz. Azt gondoltam, hogy téved.  Mégis, amit jelezett sajnos később mégis beigazolódott, mert egy rejtett szuvasodás okozta a gondot, mely láthatatlan volt szabad szemmel, illetve a röntgenen is alig mutatta ki.
Azt gondolom, hogy nagyszerű munkát végez, rendkívül lelkiismeretes és figyelmes. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek fontos az egészsége és később nem az orvosi rendelőkben, korházakban betegen akarja tölteni élete hátralevő részét.


Nagy Erika

Tavaly baråti körben bukkantam rà Yom-Tov Àgnes ismerōsōmre aki felajånlotta hogy kivizsgal. Nem ismertem mėg a biorezonanziat de nem is Baj mert itt igazåbol nem kell se ismerni se hinni a dologban mert Àgi nekem mindent nagyon rėszletesen elmesėlt. Ėgy csodàlatos ėlmėnybe Volt rėszem es Minden jelenlegi problėma azonnal napvilàgra került.Egy fantasztikus termėszetgyogyàssszal van dolgotok aki òriasi ėrdeklödėssel es türelemmel dolgozta ki ėletem, egėszsėgem nehėzsėgeit es vėgtelen tudàsàval es türelmėvel vetette bele magàt problėmàimba.
Nem csak szervi hanem lelki problėmàk is napvilàgra kerültek mit soha nem gondoltam volna hogy a biorezonancia ilyenre kėpes és hogy ez nekem Fontos,…….és pedig milyen Fontos mert minden pszihikai alapon indul, és ezzel megvàltoztatta a hozzààllàsomat az ėlethez!
Szerettem volna leszokni a dohànyzàsrol ės ez a bioresonanciàval lehetövė tette hogy a cigaretta. Nikotin hiàny csökent és nem kivàntam a nikotint. Ami ėrdekes hogy csak a cselekvės es a megszokàs a mozdulat maga hiànyzott. Termėszetes harcoltam magammal, de megdöbbentő, hogy mennyire megkönnyítette a dolgomat!
Ågiban nem csak egy nagyszerü terapeutàra talàltam hanem egy ėletirànyito szemėlyre aki Minden måst is megemlitett a betegsėgen kivül. Ami gàtol egėszsėgesnek lenni es nagy odaadàssal kutattuk közösen oràkon keresztül a megoldàst.
Nagyon szivesen ajànlom nektek probàljàtok Kind ezt a rendkivüli es hasznos utazàst Àgival. 


Tusai Krisztina

A biorezonancia módszerét már korábbról ismerem, mivel próbálok egészségtudatosan éni és nagy hangsúlyt fektetni a megelőzésre és alternative gyógyászatra. Ezért is mentem el Ágihoz egy biorezonanciás állapotfelmérésre, szerettem volna megtudni, hogy amit csinálok az mennyire eredményes és mit tehetek még.
Az első felmérésen kiderült, hogy a candida gombák aggasztó mennyiségben vannak jelen a szervezetemben, és az immunrendszerem is romokban hever. Ekkor döbbentem rá, hogy sok kellemetlen tünetemet is főként ezeknek köszönhetem. A bioreznonancia és Ági meglátásai segítségével felismertem a problémát, és speciális diéta alapján kezdtem étkezni. A kezeléseken kívül Ági a kúrát kiegészítő természetes étrendkiegészítőket és homeopátiás készítményeket is javasolt, amelyek segítettek a méregtelenítésben és a gombák folyamatos lebontásában. A táplálkozáson kívül nagy hangsúlyt fektetett arra is, hogy a kezelések alatt megértesse velem mennyire fontos egészségem érdekében, hogy pszichés (érzelmi, gondolati) szinten is harmóniában legyek, és hogy a folyamatos nagyfokú stressz milyen káros hatással van a szervezetemre. Ez pont időben jött!!! A kezelésekre hetente, kéthetente jártam, és egyre jobbak lettek az eredményeim!
Szakértelmének és kivételes odafigyelésének köszönhetően közérzetem 3 hónap elteltével lényegesen javult, stresszlevezető technikákat alkalmaztam és a gombák mennyisége is jelentősen csökkent a szervezetemben. Szívből ajánlom mindenkinek!